Вести
Дома Вести Вести Како да го надувате прстенот за пливање со пумпа
Вести

Како да го надувате прстенот за пливање со пумпа

2022-10-17

Кога ќе пристигне летото, многу млади луѓе и деца сакаат да пливаат во базен, особено децата, чие ниво на пливање е сè уште просечно, па затоа треба да користатпрстени.Но, многу пати тие не знаат како да го напумпаат прстенот за пливање.Сега нека ви ја претстави фабриката за пливачки прстени kottoyi.

прстен за пливање

Прво, треба нежно да ја извлечете вратата на надувување на прстенот за пливање за да се испакнат на површината на прстенот за пливање, отворете го прстенот за пливање ,а потоа користете пумпа за да ја вметнете млазницата за воздух во отворот за надувување и да ја надувате внатре.Со цел да се избегнат несреќи, прстенот за пливање на надувување не треба да се пренадува или да се полни со гас под висок притисок.

Како да се надува прстенот за пливање со пумпа?

Откако прстенот за пливање е полн со воздух, потребно е навреме да се покрие мекиот приклучок на прстенот за пливање за да се спречи истекување на воздух.

Ако прстенот за пливање на надувување е поставен предолго, ќе се појави феноменот на бавно ослободување од гас, па затоа треба целосно да се надува пред употреба.

прстен за пливање

Кога купувате прстен за пливање, треба да обрнете внимание на тоа дали прстенот за пливање е означен со информации како што се производителот, адресата на производителот и датумот на производство.Само така може да се обезбеди квалитетот на прстенот за пливање, особено на прстенот за пливање што го користат децата треба повеќе да внимаваат на квалитетот.Ако имате други прашања, ве молиме контактирајте ја фабриката kottoyi за да ви одговори, фабриката kottoyi е професионален производител на различни стилови на Плови за базен и прстени за пливање, ви благодариме./p>