Вести
Дома Вести Вести Базен плови лето го заслужувате тоа
Вести

Базен плови лето го заслужувате тоа

2022-09-27

Во летото 2022 година, времето е особено топло.Во ова време, пливањето на отворено стана летна забава за многу деца и други.Посебно во град ќе одат на базен да пливаат.Во тоа време, плови за базен и патосници за базен стануваат нивни омилени.

Пливачи за базен

Пливачите за базен се воздушни перничиња за пливање кои лебдат на површината на водата и течат со водата и може да се влечат за да се одморат кога ќе почувствувате грчеви за време на пливањето и недостаток на физичка сила.Воздушното перниче има влез за воздух и има ефект на запечатување.Општата боја е попривлечна портокалова.

Пливачите за базен може да обезбедат поддршка за непливачите и удобност за оние кои знаат да пливаат.

Децата, особено, претпочитаат плови за базен и душеци за надувување базен, а со овие работи, тие повеќе се забавуваат во вода.

Пливачите за базен се погодни за луѓе од сите возрасти и се идеални придружници за оние кои сакаат пливање.

Ако сакате да имате и плови за базен при пливање во лето, ве молиме контактирајте ја фабриката Kottoyi, Kottoyi Factory е професионален производител на душеци за надувување за базен со сигурен квалитет на производите и извезени во десетици земји и региони, добредојде да контактирате со нас за да дознаетеповеќе за Pool Floats Information.